Buitenzonwering

Door IN Buitenzonwering Reacties uitgeschakeld voor Buitenzonwering

Sunnyline is hoofdzakelijk gespecialiseerd in het aanbrengen en onderhouden van top kwaliteit buiten zonwering. Sunnyline is onder andere dealer van SunCircle, Lumenguard, de absolute top op dit gebied.

Buiten zonwering wordt opgedeeld in Uitvalschermen, Knikarmschermen, Markiezen, Serre zonwering, Screens en Rolluiken. Verder levert Sunnyline voor buiten Garagedeuren, Rolpoorten en Terras heaters.

Het uitvalscherm is de traditionele vorm van zonwering. Ze zijn buiten functioneel ook zeer decoratief voor uw woning. Op plaatsen waar u geen vrije doorloop nodig heeft, is het meest praktisch om uitvalschermuitvalschermen toe te passen. Een uitvalscherm neemt weinig ruimte in beslag en is bij vrijwel alle ramen eenvoudig toe te passen. De door Sunnyline te leveren uitvalschermen variëren in maatvoering en design en kunnen indien gewenst allen uitgevoerd worden met wind en storm vaste armen die probleemloos de kwaliteit van uw uitvalscherm waarborgen. Voor optimaal bedieningsgemak kiest  u voor een elektrisch uitvalscherm met een Somfy motor.

Het knikarmscherm  is uitermate geschikt als terrasoverkapping, doordat het een hele flauwe helling heeft. Hoewel deze zonwering gevoelig is voor wind, zorgt de knikarm en de solide constructie voor een optimale verdeling van de kracht. Door het toepassen van een wind- en regensensor, worden eventuele risico’s tot een minimum beperkt. Bij zonneschermen wordt onderscheid gemaakt tussen open zonneschermen, half cassette zonneschermen en cassette zonneschermen. Het verschil zit in de wijze waarop het scherm gesloten kan worden. Bij een open zonnescherm blijven de armen en het doek in het zicht. Hoewel dit een voordelige keuze is, adviseert Sunnyline dit scherm alleen bij beschutte plaatsen. Er kan eventueel een extra aluminium dak boven dit scherm gemonteerd worden om het te knikarmbeschermen tegen sneeuw en regen.

De half cassette zonneschermen hebben als voordeel op het basisscherm dat zij ook op minder beschutte plaatsen beschermd zijn tegen weersinvloeden. Bij dit type ligt het doek namelijk in het halfronde dak profiel. Het stabiele uitvalprofiel sluit het geheel bij gesloten toestand helemaal af.

De cassette zonneschermen zorgen voor optimale bescherming en zijn daarmee een zeer duurzame oplossing. Zowel het doek als de zonneschermarmen verdwijnen bij gesloten toestand geheel in de cassette. Zij profiteren dus van optimale bescherming. Heeft u een groot terras, dan hebben de cassette zonneschermen nog een belangrijk voordeel. Zij hebben de grootste oppervlakte mogelijkheden.

Markiezen adviseert Sunnyline voor een vriendelijke en klassieke uitstraling van uw woning. Door het gebruik van markiezen roept u de sfeer uit lang vervolgen markiestijden weer op. Markiezen zijn de meest effectieve manier van zonwering. Door de zijkanten wordt namelijk de laagstaande zon ook tegen gehouden. Naast het traditionele model is er ook het zogenaamde pet model.  Sunnyline levert  markiezen met keuze uit verschillende vormen en materialen. Een markies heeft uitstraling en als u de markies openvouwt is het net alsof er een bloem opengaat. De markies is echt een toegevoegd waarde aan uw woning.

Waarom kiest u voor een markies? Wanneer u functionaliteit en vormgeving wilt combineren, dan is de keuze voor de markies snel gemaakt. De markies is de meest effectieve vorm van zonwering, omdat ook de zijkanten een laagstaande zon afschermen.  Bij de markies, wordt gebruik gemaakt van aluminium slagen en onderhoudsvrije onderdelen. De markies kan worden gemonteerd in een hardhouten omkasting met gefreesde sierranden, die het nostalgisch karakter benadrukken. Een door Sunnyline geplaatste markies geeft nog meer cachet aan uw woning!

Serrezonwering voor als men heerlijk in wil genieten van het buitenleven in een zon overgoten serre of op de veranda moet er schaduw worden gecreëerd. Om dit serrezonweringte realiseren maakte Sunnyline gebruik van de zonwering van Suncircle.  Vernuftige schaduw bezorgers met bijvoorbeeld een doek-afmeting van 36 m² boven uw hoofd, voorzien van hoogstaande technische aspecten. Suncircle zonwering kan geheel vrij van uw woning worden geplaatst, met of zonder pergola opstelling.

Screens worden al jaren niet alleen maar toegepast als zonwering voor kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Screens zijn namelijk ook zeer praktisch voor uw screenswoning. Ze weren niet alleen het zonlicht, maar laten ook daglicht door. Een screendoek filtert 85% van het zonlicht maar toch kunt u  naar buiten kijken. In de winter werken screens energiebesparend, en in de uitvoering rits- screen ook nog eens insecten werend.

Sunnyline heeft twee soorten screens in het programma; Het meest verkochte screen, het Ritsscreen, dat windvast is op iedere hoogte en het Standaard screen. Een doeltreffende zonwering waarvan ook het motorsnoer volledig uit het zicht kan worden weg gewerkt.

Rolluiken zijn zonwerend, isolerend en preventief voor inbraak. Zeker in deze tijd van stijgende energiekosten heeft het rolluik een besparende factor. Er zijn maar rolluikweinig producten die over zoveel unieke eigenschappen beschikken. Sunnyline levert kwalitatief hoogwaardige rolluiken van SunCircle, deze zijn standaard elektrisch bedienbaar door middel van een Somfy motor en door slimme toepassingen zoals nylon borstels een geruisloos op en neer bewegen garanderen.

Sunnyline geeft maar liefst 7 jaar garantie op de producten van SunCircle en Lumenguard.

Meer weten? Een brochure aanvragen?  Of misschien een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Gebruik hiervoor het contactformulier op deze site. U vind de knop naar het formulier in het hoofdmenu of klik hier

Einde pagina.