Sunnyline zonwering uw specialist op het gebied van buiten zonweringen rolluiken voor veiliger en zuiniger wonen. Uw leverancier voor maatwerk en met u meedenkt voor een zorgeloze zomer. Alleen het beste is goed genoeg, en daarom levert Sunnyline alleen de allerbeste producten op het gebied van zonwering. Onze slogan is niet voor niets “Het zonnetje uit huis”.  Sinds mensen heugenis probeert de mens zich al te suncircle_pagbeschermen tegen de zon. Al voor de jaartelling begon werden er door de Egyptenaren al parasols gebruikt om Farao’s tegen de zon te beschermen.

Andere beschavingen namen deze vorm van zon bescherming over die voornamelijk door de welgestelde klasse werd gebruikt. Tegenwoordig  is zonwering beschikbaar voor iedereen en kent het vele toepassingen. Maar om er prins heerlijk bij te zitten, is het belangrijk dat u kiest voor zonwering van topkwaliteit. Sunnyline zonwering heeft daarom gekozen voor producten van SunCircle voor vorstelijk genieten! Zonwering van SunCircle is een product van Nederlandse bodem. Top kwaliteit waarop maar liefst 7 jaar garantie verleend wordt.

Elektrische zonwering

Om uw zonwering in beweging te zetten, is SunCircle  standaard  elektrische zonwering. Deze is te bedienen met een schakelaar of met een afstandsbediening. Bij SunCircle is voor de besturing van zonwering gekozen voor een motor van Somfy.Door een simpele druk op de knop kunt u genieten van een schaduwrijk terras of een verduisterde kamer!

Wilt u meer informatie over de prijzen van zonweringen een keuze maken voor een doek of stof, of bijvoorbeeld meer weten over elektrische zonweringen? Voor deze en nog veel meer vragen informeren wij u graag over onze mogelijkheden. Dit kan bij u thuis of op afspraak in onze showroom aan de Zonnehorst 6 te Zutphen.   Voor meer informatie over zonwering klikt u hier >