Uitsluiting aansprakelijkheid

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Sunnyline zonwering niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Geldigheid van weergegeven prijzen

Als door een mogelijke typefout of  technische storing een prijs of andere voorwaarde van een product of dienst verkeerd wordt weergegeven op deze site en zo tegen deze verkeerd weergegeven prijs of voorwaarden is besteld, kan Sunnyline zonwering weigeren deze bestelling uit te voeren tegen de verkeerd weergegeven prijs of voorwaarden. Prijzen zijn geldig op het moment van publicatie op deze site, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven.

Informatie van derden

Sunnyline zonwering is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website door derden geplaatste teksten, afbeeldingen of hyperlinks.

Garantie

Sunnyline zonwering mag op alle producten van SunCircle en Lumenguard maar liefst 7 jaar fabrieksgarantie verlenen. Een keuze voor het beste van het beste als het gaat om techniek, functionaliteit en design. Er is geen betere bevestiging van uw keuze dan de garantie Sunnyline in combinatie met SunCircle en/of Lumenguard biedt: maar liefst zeven jaar volledige product garantie.

Mocht u in die periode een beroep doen op de garantievoorwaarden, dan handelen we dat snel en eenvoudig af. Liever een snelle oplossing dan een langdurige discussie. En na die zeven jaar, blijft uw zonwering oersterk en praktisch onverslijtbaar. Genieten van uw zonwering: dat is gegarandeerd!

Sunnyline zonwering levert conform de leveringsvoorwaarden welke zijn afgegeven bij de Kamer van  Koophandel te Arnhem.  Klik hier voor de voorwaarden