Binnenzonwering

Door IN Binnenzonwering Reacties uitgeschakeld voor Binnenzonwering

Geef uw huis haar eigen uitstraling met raamdecoratie uit de  uitgebreide collecties die Sunnyline zonwering te bieden heeft. Ieder raamdecoratie product wordt altijd precies op maat en met oog voor detail gemaakt. Onze collectie binnenzonwering bestaat onder meer uit: Rolgordijnen, Duo Rolgordijnen, Horizontale en Verticale jaloezieën, Vlinderjaloezieën, Vouwgordijnen, Gordijnen, Paneelgordijnen en Plisségordijnen.

Ook voor projecten kunt u bij  Sunnyline zonwering terecht hiervoor hebben wij een speciale Projectencollectie

Rolgordijnen hebben de sfeer van glamour, attitude en exclusiviteit meegekregen, door het gebruik van hippe accessoires en bijzondere stoffen en stiksels in flitsende trendkleuren! Bij Sunnyline zonwering  kunt rolgordijn_binnenpaginakiezen uit twee uitgebreide collecties: Rolgordijnen Verduisterend en Rolgordijnen Lichtdoorlatend. Als toevoeging aan de collectie zijn er een groot aantal rolgordijn modellen toegevoegd op basis van sprankelende modetrends als Denim, Heritage, Poetry en Colour Blocking.

Duo rolgordijnen combineren sfeer en stijl. Het is een uniek product, Pure Fashion voor uw raam. De collectie duo rolgordijnen biedt ook verduisterende duorolgordijn_binnenpaginastoffen. Ideaal voor de slaapkamer! Het is dus mogelijk het gehele huis te voorzien van deze populaire collectie.  De stof van het duo rolgordijn bestaat uit twee lagen horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te bewegen bepaal je jouw lichtinval. Het duo rolgordijn is verkrijgbaar in meer dan 90 prachtige stoffen in de trendy kleurgroepen wit, beige, bruin, grijs en taupe. Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar met diverse baanbreedtes, van 4,5 cm (S) tot 40 cm (XXL). Zo bepaalt u de uitstraling in uw interieur zoals u die wenst!

Horizontale jaloezieën zijn modieuzer dan ooit tevoren! De nieuwe generatie horizontale jaloezieën biedt eindeloze variaties door de vele materialen en kleuren. Kies voor aluminium, transparante kunststof of hout. Er zijn eindeloze variaties; Horizontale jaloezieën zijn er horizontaal_binnenpaginamet een lamelbreedte van 16 mm tot 70 mm, afhankelijk van het materiaal dat je kiest.

Als je een elegante uitstraling in je interieur wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. De 70 mm horizontale jaloezie geeft juist een stoer effect! Maak je horizontale jaloezie extra persoonlijk met bijpassend of contrasterend ladderband en/of door te kiezen voor een retro of design boven- en onderafwerking. Aluminium horizontale jaloezieën zijn zeer geschikt  voor badkamers en keukens, omdat zij vochtbestendig zijn. Bovendien zijn deze gemakkelijk schoon te houden met een vochtige doek. Ideaal in deze ruimtes.

Verticale jaloezieën laat u verrassen door de hedendaagse collectie verticale lamellen want deze kunnen bijzonder mooi zijn in uw interieur. En ze zijn praktisch: verticaal_binnenpaginazeer geschikt voor grote raampartijen, zeer geschikt voor erkers en afwijkende raamvormen en zeer geschikt voor de badkamer. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, aluminium en kunststof en zijn leverbaar met diverse lamelbreedten. De collectie bevat veel luxe stoffen met een rijke textieluitstraling in de trendy kleurgroepen wit, beige, taupe, bruin, grijs en kleur. Veel stoffen zijn tevens verkrijgbaar als rolgordijn, zo kunt u altijd een passende combinatie maken.

Met de Tailor Made opties geef u de verticale jaloezie een persoonlijk tintje. U kunt kiezen uit verschillende decoratieve opties zoals stijlvolle knopen, stoere ringen en modieus stiksel in trendy kleuren. Stel zo gemakkelijk een unieke verticale jaloezie samen die past bij uw eigen woonstijl. 

Vlinderjaloezieën Een prachtige collectie geïnspireerd door vlinders. De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. De speciale lamellen vlindergordijn_binnenpaginabestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde en hebben een breedte van 50 mm. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy. Als u een parket- of laminaatvloer heeft, werkt een vlinderjaloezie tevens geluiddempend.

Vlinderjaloezieën zijn  eenvoudig bedienen. Met een optrekkoord/ketting trekt u de vlinderjaloezie op of laat u hem neer, met het tuimelkoord vouwt ude lamellen open of sluit u ze weer. Zo bepaalt u zelf eenvoudig de inval en de intensiteit van het licht in uw woonomgeving.

Vouwgordijnen geven uw interieur een warme uitstraling. De collectie vouwgordijnen heeft schitterende stoffen en unieke details die deze collectie bijzonder vouwgordijn_binnenpaginamaken. Alle vouwgordijnstoffen zijn geschikt voor gordijnen, zo kunt u altijd een passende combinatie maken. De collectie kent neutrale stoffen, maar ook stoffen met karakteristieke structuren en dessins. U kunt kiezen voor transparante, half transparante of verduisterende stoffen. De confectie en afwerking zijn van de allerhoogste kwaliteit. Elk vouwgordijn wordt op maat gemaakt, met oog voor detail.

Wilt u een vouwgordijn zonder baleinen, een vouwgordijn met baleinen of juist een gevoerd vouwgordijn voor de slaapkamer? De modellen zonder baleinen hebben een nonchalante uitstraling. De modellen met baleinen hebben een wat strakker uiterlijk. Maak uw vouwgordijn helemaal af met een bies. Er is keuze uit een subtiele bies in een bijpassende kleur of juist voor een bredere of contrasterende bies.

Gordijnen zijn stijlvol en decoratief. Creeër uw perfecte combinatie van vouwgordijnen en gordijnen. Gordijnen geven sfeer aan juw kamer en zijn naast mooi ookgordijn_binnenpagina heel praktisch. Ideaal voor als u raamdecoratie tot op de grond wenst. De stoffen zijn wasbaar en voldoen aan strenge eisen op het gebied van kleurechtheid en krimp. De collectie van Sunnyline zonwering biedt een groot aantal trendy stoffen. Gordijnen zijn ook mooi in combinatie met andere raamdecoratie. De gordijnen zijn leverbaar in vier verschillende plooien, de enkele plooi, de dubbele plooi, de retourplooi en de triplooi.

Paneelgordijnen zeer stijlvol voor onder andere schuifpuien en openslaande deuren en grote hoge ramen. Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze paneelgordijn_binnenpaginazijn namelijk ook heel geschikt om op een eigentijdse, speelse manier één ruimte op te delen in twee. Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in meer dan 350 prachtige stofkleuren. Stel zelf uw unieke paneelgordijn samen, door verschillende paneelstoffen en/of kleuren in één paneelgordijn te combineren. Bovendien kunt u  zelf de breedte van de panelen bepalen. De breedte van een paneel is minimaal 40 cm en maximaal 140 cm. Geef uw paneelgordijn extra uitstraling met een design onderprofiel.

Plisségordijnen- en dupligordijnen zien er bijna hetzelfde uit. Plisségordijnen hebben één laag stof, dupligordijnen hebben er twee. Het dupligordijn heeft daarom als voordeel dat er geen koordgaatjes zichtbaar zijn. De plooibreedte van plisségordijnen is 20 of 32 mm en de duplistoffen hebben een plooibreedte van 25, plissegordijn_binnenpagina32 of 64 mm. De collectie bestaat uit meer dan 300 stoffen en biedt een brede keuze aan transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Plissé- en dupligordijnen zijn bij uitstek geschikt voor bijzondere raamvormen. Van driehoeksramen en trapeziumramen tot ronde ramen en serres: U vindt altijd het perfecte plissé- of dupligordijn. Een bijkomend voordeel is dat een plissé- of dupligordijn geluiddempend werkt als u een parket- of laminaatvloer hebt. Regel eenvoudig de mate van lichtinval en privacy met de optie vrij pakket. Ontdek de eindeloze variatie!

Wist u dat dupligordijnen een geschikte oplossing zijn voor een betere klimaatbeheersing in huis? De honingraatstructuur creëert ruimte voor stilstaande lucht. Stilstaande lucht is een uitstekende isolator, die de warmte binnen houdt bij kou of juist buiten houdt bij hoge temperaturen. De collectie biedt stoffen die ervoor zorgen dat er tot 46% minder lucht via het raam verdwijnt of binnenkomt. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op je energiekosten!

projectProjecten is maatwerk en dat is precies waarvan Sunnyline zonwering voor staat; “levering op maat”. Maatwerk  op het gebied van zon-, licht- en warmtewering voor de projectwereld.  Wilt u vrijblijvend advies over de binnenzonwering die het best bij uw organisatie past neem dan gerust contact met ons op. De door Sunnyline zonwering te leveren binnenzonweringsproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit en optimaal afgestemd op de eisen die worden gesteld op het gebied van ergonomie en klimaatbeheersing binnen gebouwen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Einde pagina.