PR-Kons€pt

Door IN PR-Kons€pt Reacties uitgeschakeld voor PR-Kons€pt

Het antwoord op de ” Prijsvechters markt ” .Tegenwoordig is voor de consument als eerste de prijs belangrijk, pas daarna wordt er gekeken naar de overige zaken als kwaliteit, garantie en service. Een manier van op glad ijs begeven en dat past geheel niet in de beleving van Sunnyline zonwering. Zorgeloos genieten, daar is Sunnyline een voorstander van en hebben daarom in overleg met SunCirlce en dealers van SunCircle de PR-Kons€pt lijn gelanceerd. Zonwering voor een betaalbare prijs en toch een kwalitatief  hoogstaand product met een garantie periode van 5 jaar. Uiteraard zijn er voor deze lijn wel enkele kanttekeningen.prkonsept_screen

Zo is de PR-Kons€pt lijn alleen leverbaar in een paar RAL kleuren en zijn er een paar standaard formaten. Ook is voor deze lijn gekozen voor een ander type motor dan de toplijn van SunCirlce zonweringen. Verder een complete lijn met terrasschermen, screens, uitvalschermen en lichtlijsten voor markt concurrerende prijzen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of offerte. Sunnyline zonwering is u graag van dienst

 

Einde pagina.