Lumenguard

Door IN Lumenguard Reacties uitgeschakeld voor Lumenguard

Sunnyline is exclusief dealer van de nieuwe maatstaf op gebied van zonwering, Lumenguard. Opvallend aan het Lumenguard design zijn de vloeiende lijnen en luxe rondingen. Spelen met licht want Lumenguard geeft u het licht in de hand. Het spel van licht en schaduw wordt ieder seizoen opnieuw gespeeld. Allemaal mogelijk met Lumenguard en Sunnyline  levert de complete lijn Lumenguard zonwering die bestaat uit: Threeroll – Rolluiken – Uitvalschermen – Terrasschermen – Screens en BuitenTrend. Kwalitatief zonwering waarop uw 7 jaar garantie krijgt.

Rolluiken creëren een rustige leefomgeving, en geven een veilig gevoel en een prettige temperatuur in huis. Dit  is de meerwaarde van de exclusieve rolluiken van lumrolLumenguard De GX300 is exclusief tot in de details. Een verrassend functioneel rolluik. Duurzaam, mooi en comfortabel. Bijzonder is onze zonwering voor schuine ramen. Het schuine rolluik is de oplossing specifieke situaties. Door het dikke, geëxtrudeerde materiaal hangt het pantser altijd strak en worden contact geluiden (zoals het gekletter van de regen) gedempt. De lamellen van het pantser hebben een sterk isolerende werking. Daardoor houdt u ’s zomers de warmte buiten en houdt u ’s winters de warmte juist in huis. Heel comfortabel en energiebesparend.

Uitvalschermen het Lumenguard uitvalscherm beschikt u over weldadige schaduw. Het schermdoek met een kleur en dessin naar keuze filtert het licht. Dat geeft lum_uitvaluw woning van binnen en van buiten een zomerse uitstraling. Deze zonwering is dan ook in esthetisch opzicht een meerwaarde voor uw huis. Een bron van schaduw en daarmee van wooncomfort.

De zonwering is bovendien ijzersterk en duurzaam. Dat is niet verwonderlijk. Er zijn solide, geëxtrudeerde materialen toegepast. In combinatie met de degelijke constructie maakt dat het uitvalscherm windbestendig.

 

Screens die zonlicht en warmte op een elegante en doeltreffende manier filteren. Onder de naam Lumenguard LX55 komen eigentijds design en stijlvolle kwaliteit lumscreenssamen in een chique look en een onverwoestbare constructie. Lumenguard screens hebben een exclusieve uitstraling en zijn zeer functioneel. Het ontwerp vormt in elk opzicht een meerwaarde voor uw woning. Daarbij is gelet op de kleinste details. Van de aluminium stops onderaan het scherm tot het volstrekt onzichtbare bevestigingsmateriaal. Elegant detail vormt bovendien de onzichtbare seal naad, die is weggewerkt in de onderlat.

Buitentrend voor het goede buitenleven heeft u niet veel meer nodig dan een huis met een terras én Lumenguard BuitenTrend. De unieke oplossing voor outdoor lum_buitentrendliving. De oplossing voor iedereen die naar keuze van zon en schaduw wil kunnen genieten.

BuitenTrend heeft een terrasoverkapping ontworpen met een uitschuifbaar waterdicht doek. Het doek van deze terrasoverkapping schuift met een druk op de knop naar boven of beneden. Ideaal! Zo kunt u vandaag genieten van de zon en morgen beschut zitten tegen regen en wind. Omdat het scherm van de terrasoverkapping van speciaal PVC-doek is gemaakt, kunt u deze terrasoverkapping permanent gebruiken, zomer en winter.

Meer weten? Een brochure aanvragen?  Of misschien een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Gebruik hiervoor het contactformulier op deze site. U vind de knop naar het formulier in het hoofdmenu of klik hier

 

 

Einde pagina.